close2

Bevestigingsmateriaal schuttingen & tuinschermen

Ga je een schutting plaatsen? Hier vind je alle soorten bevestigingsmateriaal voor schuttingen en tuinschermen. Van schermsteunen tot bevestigingssets voor het monteren van hout beton schuttingen. En ook clips voor gaaspanelen en ander handig bevestigingsmateriaal. Zoek je schroeven? Bekijk dan het assortiment ijzerwaren. En wil je aan de slag met balken of ander tuinhout? Bekijk dan het assortiment bevestigingsmateriaal voor tuinhout of alle houtbouw materialen.

Filteren
close2

Toont 19-24 van 24 producten

Filteren
close2

Toont 19-24 van 24 producten

Als je een schutting of tuinhek gaat monteren, dan zijn er verschillende materialen die je nodig hebt. We hebben hier alle bevestigingsmaterialen bij elkaar gezet zodat je een goed overzicht hebt. Bij onze schuttingen, tuinschermen en tuinhekken kun je vaak ook bij de aanbevolen combinaties zien welk bevestigingsmateriaal geschikt is. En op de pagina’s van de materialen lees je ook tips en uitleg over hoe je het bevestigingsmateriaal kunt toepassen. 

Vragen over bevestigingsmateriaal voor schuttingen en tuinschermen?

Weet je niet welk materiaal nodig is voor de bevestiging van jouw schutting of heb je een andere vraag over onze producten? Mail of bel gerust, onze collega’s helpen je graag verder. Of kom langs bij een van onze vestigingen voor persoonlijk advies. Het voordeel is dat je direct ook onze producten kunt bekijken. Graag tot ziens!